Ta med kollegorna till vackra Lövstabruk
och låt oss ta hand om er!

Lövstabruk ligger ca 25 min från Tierp och en timme från Uppsala och Gävle.
Vi ordnar er konferens utifrån era önskemål och behov. På ovanvåningen i Bruksladugården har vi 2 större konferenslokaler med plats för 30 respektive 45 personer i skolsittning samt 4 mindre grupprum med plats för 10-12 personer. Alla rummen har namn efter de smeder som en gång hade sina djur i bottenvåningen av ladugården. Dessutom finns det ett gemensamhetsutrymme där vi serverar för- och eftermiddagsfika.

På övervåningen i Wärdshuset har vi en nyrenoverad konferenslokal med plats för 8-12 pers. Här har du utsikt över herrgårdsparken och kan värma dig vid vår vackra kakelugn som finns i rummet.

För större sällskap finns det möjlighet att använda den stora salen i Herrgården med utrymme för upp till 100 personer i skolsittning. Som en del av er konferens kan vi ordna olika aktiviteter som till exempel en guidad visning av Leufstabruks Herrgård, lerduveskytte eller varför inte en guidad tur i det lokala bryggeriet med ölprovning? Vi har även vedeldad badtunna, bastu och gruppspa behandlingar.

På kvällen är baren öppen och vi tänder brasan! och vill ni basta så har vi även en bastu i Bruksladugården med plats för 8-10 personer om ni vill koppla av efter konferensen. Eller varför inte i vår vedeldade badtunna?

Vi har 20 st dubbelrum och 42 bäddar. Är ni ett större sällskap kan vi ordna fler bäddar i närområdet. Eller om ni får hemlängtan så hjälper vi er med busstransport till och från Lövstabruk.

Varmt välkomna till oss!

Det finns hiss och handikappanpassad toalett.

Offertförfrågan Konferensrum

Tfn: 0294-311 22
E-post: info@leufstabrukswardshus.se