Rum och frukost!

25 minuter från Tierp hittar du oss, Leufstabruk Wärdshus och Konferens. Vi har totalt 20 rum med totalt 42 bäddar i den vackra herrgårdsmiljön i Lövstabruk. Vi har två olika rumstyper,  Änkehuset från 1600-talet där du bor i mysigt inredda stora rum och Labbyt från 1970-talet där vi har lite mindre rum och enklare standard och ligger nära Wärdshuset. Läs mer om rumstyperna nedan.

Vid större sällskap kan vi ordna fler boenden i närområdet.

Änkehuset

Änkehuset är ett gammalt änkehus från 1600-talet. Här känner, ser och doftar det historia i hela huset. Här finns 7 dubbelrum varav ett är ett familjerum med dubbelsäng och två enkelsängar. I varje rum finns dusch och WC.  I Änkehuset finns ett allrum med kök och tv-rum.
Rummen är ganska stora med en vedspis i varje rum. Änkehuset ligger ca 600 meter från Wärdshuset. Pris dubbelrum: 1000kr per person inkl frukost

Labbyt

I Labbyt har vi små enkla rum, totalt 13 stycken dubbelrum varav ett är handikappanpassat. Här finns Wifi och ett allrum där det finns ett kök och TV-rum. I rummen finns två separata sängar och ett litet badrum med dusch . Vill ni ha med er hund på rummet går det det bra här! Huset är från 1970-talet och ligger mitt i det magiska 1700-tals samhället som Lövstabruk är så här har du nära till alla sevärdheter och restaurangen!  Pris dubbelrum: 495kr per person inkl frukost.